Oppskrift
Bunn
4 eggehviter
4 dl sukker
130 g peanøtter
60 g ritz kjeks
Fyll
300 g philadelphia ost
3 dl kremfløte
2 dl melis
1 ts vaniljesukker
100 g peanøtter
Karamell
1 boks søt kondensert melk
Fremgangsmåte
Start med å legge 1 boks med søt kondensert melk i en kaseroll. Dekk den 2/3 med vann og kok
opp. Kok den i 2-3 timer, etterfyll vann så de ikke koker tørt.
kan være noe klumpete når den kommer ut. Avkjøl.
Pisk eggehvitene til de begynner å skumme. Tilsett sukker gradvis til du får en glatt og skinnende
marengs.
Putt peanøtter og kjeks i en pose, knus til fine biter. Bland forsiktig inn i marengsen.
utover. Stek en og en bunn på 175 grader i 20 minutter. Avkjøl.
Pisk kremfløten til en myk krem
Pisk ostekremen og kremfløten raskt sammen til en luftig krem. Tilsett hakkede peanøtter
kremen på toppen. La kaken stå 2-3 timer i kjøleskap før den skal spises. Gjør bunnene litt mykere
Før servering dryss over karamell og hele peanøtter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar