Oppskrift
5 dl sukker
2 dl vann
8 plater gelatin
2 ss vaniljesukker
1 plate kokesjokolade
60 g delfiafett
Fremgangsmåte
Start med å legge gelatinen i vann i 10 minutt
Kok opp sukker og vann til sukkeret er oppløst
Klem vannet ut av gelatinen og tilsett den i sukker og vannblandingen
Avkjøl blandingen litt , pisk den så i mikseren til den blir hvit, luftig og stiv
Tilsett vaniljesukkeret
Nå må du jobbe fort, fordi massen stivner raskt.
Ha massen i en sprøytepose med rund tip og sprøyt den formen du vil
Sett dem i kjøleskapet i 30 minutter
Smelt sjokolade og delfiafett på svak varme, og avkjøl litt
Bruk en skje til å helle sjokoladen over bollene
Strø over kokos og sett dem i kjøleskapet igjen til sjokoladen har stivnet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar