Oppskrift
180 g hvetemel
150 g sukker
2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 dl matolje
175 ml naturell yoghurt
1 stort egg
Smakstilsetning
1/2 pk frosne blåbær
150g hvit og mørk sjokolade(kutt ut kanel)
2 epler delt i biter
150g sjokolade og karamell(kutt ut kanel)
1,5 ss espressopulver
2 store ss med kakaopulver(kutt ut kanel)
Fremgangsmåte
Visp sammen egg og sukker, tilsett bakepulver
Tilsett kanel og bland godt
Mål opp olje
og naturell yoghurt, bland inn i røren
Bland tilslutt inn melet
Tilsett ønsket smakstilsetting
Hell røren i store muffinsformer, ca halvfull. Rekker til mellom 11-12 stk.
Stek på 180 grader i 25-30 minutter.
Avkjøl på rist
Muffins med blåbær og kanel
Muffins med mørk og hvit sjokolade
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar