torsdag 3. oktober 2013

Hjemmelaget frokostblanding

Oppskrift

Forslag nr.1

2 dl havregryn
1 dl kruskakli
1 dl havrekli
100 g mandler
100 g hasselnøtter
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl kokos
200 g tørket frukt
1 dl honning
1 ss kanel

Forslag nr.2

2,5 dl havregryn
1,5 dl kruskakli
2 dl havrekli
1 dl linfrø
2 dl gresskarkjerner
2 dl kokos
150 g tørket aprikos
1 ss kanel
1 dl honning

Fremgangsmåte

 Hakk opp mandlene og bland de sammen med resten av de tørre ingrediensene

Spre blandingen utover en stekeplate dekket med bakepapir

Strø over kanel og honning

 Stek i ovn på 175 grader i 30 minutter. Følg godt med, og rør i blandingen med jevne mellomrom. 
De siste 5-10 minuttene kan du tilsette den tørkede frukten

 Avkjøl helt

 Oppbevar i en tett beholder







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar