søndag 22. september 2013

Hjemmelaget knekkebrød

Oppskrift

4 dl havregryn
4 dl sammalt hvete, fin
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1/2 ts salt
7 dl vann

Fremgangsmåte

 Bland alt det tørre i en bolle

 Tilsett vannet og rør godt

 Fordel røren jevnt utover to stekebrett dekket med bakepapir.
Stek dem på 160 grader varmluft i 25 minutter.
Ta så brettene ut av ovnen og del knekkebrødene i 9 til 12 biter
Sett ovnen ned på 150 grader varmluft og stek videre i 45 minutter

Ta knekkebrødene ut av ovnen og legg dem straks på rist.
Viktig å fjerne bakepapiret med en gang, så det ikke slår seg, da blir knekkebrødene myke
Oppbevar i en åpen beholder, gjerne med et håndkle over, ikke lokk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar